Impresszum

A BlogRepublik független, több blogger által fenntartott blogportál. Általános adminjogokkal tiboru rendelkezik, egyfajta primus inter pares-ként. Ezen túl az adott blogok gazdái a saját blogjaikon belül gyakorolják a legszélesebb adminjogokat, a moderációtól kezdve az esetleges vitás ügyek rendezéséig.

A moderációs alapelvek roppant egyszerűek: rejtett (vagy nyílt) reklámot, uszító hangú kommentet figyelmeztetés nélkül törlünk. A vitát szeretjük, a gyűlölködést nem; a magánvéleményeket tiszteletben tartjuk, ha ezeket civilizált hangnemben fogalmazzák meg.

A nyitóoldal jobboldalán látható egy „Apróhirdetések” feliratú doboz. Mindazok, akik egy bizonyos összeg felett (ezer forint) adományoztak a Blogrepublik létrehozása és fenntartása érdekében, jogosultak arra, hogy magántermészetű apróhirdetéseket jelentessenek meg a BR oldalán. Az apróhirdetések szövegét a szerkesztőségbe kell beküldeni, ahol gondoskodnak a megjelentetésről. Lehetőleg ne legyen több, mint 200 karakter, s tartalmazzon valamiféle elérhetőséget (közvetítésre sajnos nem tudunk vállalkozni). Az apróhirdetés alapból 15 napig marad fent minden 1000 forint adomány után. Vagyis ha kétezer forintot küldtél, egyszer 30 napra vagy kétszer 15 napra vagy jogosult a hirdetési felületet igénybe venni.

A nekünk küldött levélben (amelyben a majdani apróhirdetés szövegét eljuttatják hozzánk) tüntessenek fel valamiféle azonosítót, amellyel őt és az adományát össze tudjuk kapcsolni.